Madridban megtörténhet az, amit igazán senki nem akar – újabb átigazolási leltár

Madridban megtörténhet az, amit igazán senki nem akar – újabb átigazolási leltár

Madridban megtörténhet az, amit igazán senki nem akar – újabb átigazolási leltár

Hatvan centi hó esett Madriban az elmúlt napokban, de ennek ellenére az egyik vezető hír még mindig az (legalábbis a sportoldalakon): Sergio Ramos eligazolhat a Realból. A veterán spanyol védő 2 éves új szerződést szeretne, de ezt egyelőre nem kapta meg.

Ha Sergio Ramos busszal járna, januárra biztos, hogy havi bérletet venne, mert még javában tárgyal a csapat vezetőivel – a klub sem szívesen engedné el a játékost és a játékos sem feltétlen szeretne eligazolni. Ahogy azonban ilyenkor lenni szokott, Európa nagyágyúi már beindultak. A PSG a nyáron ingyen távozó Thiago Silva helyére szerződtetné a Real alapemberét, de a Manchester Citynél sem lenne sokáig kérdés, hova kellene beállnia Ramosnak. Pochettino egy hiányzó láncszemet pótolna, Guardiola pedig védőt mindig igazol, ha van rá lehetősége.

Francia center érkezhet Diego Costa helyére

Az Ateltico Madrid nemrég felbontotta szerződését a rutinos spanyol csatárral, akit ebben a szezonban már kiegészítőembernek is csak erős túlzással lehetett nevezni. A sok sérülés miatt esélye sem volt arra, hogy elérje a nála igen magas üzemi hőmérsékletet, ezért nagyon sokan már korábban tudták, csak idő kérdése, mikor távozik a támadó a fővárosi klubtól. Mivel Luis Suarez maradt az egyetlen igazi középcsatár a keretben, Diego Simeone szeretne Diego Costa helyére igazolni egy igazi centert.

Szóba került Arkadiusz Milik is, de Simeone a Napoli lengyel csatáránál talált egy fiatalabb és robbanékonyabb támadót, a Lyon mellőzöttjét Moussa Dembelét. Ez az üzlet egy kicsivel könnyebbnek látszik, mint Ramosé, mert a francia klub és a francia csatár is hajlik a transzferre – már „csak” az a kérdés, hogy Dembelé kölcsönjátékos lesz Madridban vagy már most télen végleg leigazolja őt az Atletico.

Fiatalok az olasz anyahajók radarján

A Milan és a Juventus is több fiatalt figyel, de ketten közel vannak ahhoz, hogy akár már most télen csatlakozzanak az olasz óriásokhoz. A Juventus Nicoló Rovellát szerezné meg a Genoától – a fiatal szűrőközéppályás Pirlo fiatalításába tökéletesen illik, hiszen mindössze 19 esztendős. Ha lehet hinni az eddig kiszivárgott információknak, a hivatalos bejelentés egy passznyira van csupán. Csakúgy, mint Mohamed Simakan szerződése, akit nem tegnap szúrt ki magának a Milan. A 20 éves francia szinte bárhol bevethető a védelemben, a Strasbourgban mutatott játéka pedig a jelek szerint 17 millió eurót is érhet a vevőnek.

Az Özil-dráma utolsó felvonása következik?

Mesüt Özil valószínűleg már akkor sem lenne az Arsenal tagja, ha nem lenne ki a kezdőcsapat. Rossznyelvek szerint régészek keresik azt a napot, amikor az egykori német csillagot utoljára a keretbe nevezték. A német középpályás azonban játszani szeretne, és most úgy néz ki, talált magának egy új klubot, a török felmenőkkel rendelkező játékost a Fenerbahce igazolhatja le ingyen.

Facebook Comments